Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο e-mail: syllogoseikosto@yahoo.com. Δεχόμαστε παρατηρήσεις, υλικό, προτάσεις, ιδέες και ό,τι άλλο πιστεύετε ότι μπορεί να φιλοξενηθεί στο ιστολόγιό μας. | 10-10-2012 | Ξεκινάμε πάλι. | Καλή σχολική χρονιά. | Μην χάνεις το κέφι σου γιατί δύσκολα το ξαναβρίσκεις. | Καλό ιστολογείν! |

Καλώς ήρθατε στο Ιστολόγιό μας

Καλώς ήρθατε στο Ιστολόγιό μας.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείων μας, λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια συλλογικά, συνεισφέροντας στην καλή λειτουργία του σχολείου μας. Σκοπός του είναι να στηρίζει την εκπαιδευτική δραστηριότητα και να συμβάλλει στην πολιτιστική ενίσχυση της σχολικής κοινότητας με ποικίλες εκδηλώσεις και δραστηριότητες.
Σας καλοσωρίζουμε λοιπόν στο ιστολόγιό μας. Μέσα από αυτό φιλοδοξούμε να είμαστε σε επαφή μαζί σας, έτσι ώστε να μαθαίνετε τα νέα για το Σύλλογό μας, για τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις του αλλά και για να σας ενημερώνουμε για οτιδήποτε ενδιαφέρει την σχολική μας κοινότητα.
Σας προτρέπουμε επίσης να μας στείλετε τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τις υποδείξεις σας, για να μπορούμε να είμαστε πάντα ενήμεροι αλλά και επίκαιροι στα θέματα που απασχολούν γονείς, μαθητές και δασκάλους.
Σας γνωστοποιούμε ότι μπορείτε και σεις, εφόσον το επιθυμείτε, να συμμετέχετε ελεύθερα στην διαμόρφωση της ύλης του ιστολογίου αυτού. Επιθυμία μας είναι να διαμορφώνουμε μαζί σας τις προτάσεις και την πολιτική του Συλλόγου για ένα καλύτερο αύριο των παιδιών μας στο Σχολείο.
Αν κάποιος από όλους εμάς διαθέτει υλικό που θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο στο ιστολόγιο του Συλλόγου, θα παρακαλούσαμε να έρθει σε επικοινωνία με το Σύλλογο.

Ευχαριστούμε όλους σας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2012

Λίστα δώρων λαχειοφόρου αγοράς για το Νηπιαγωγείο.v     9 ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ MINISPORTSCLUB (Σωτήρος 39 & Ανδρούτσου 159 Πειραιάς)

v     2 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΤΑ 3 ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ" ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΗΣ ΑΣΩΜΑΤΩΝ (Ασωμάτων 6 Θησείο)

v     2 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Ο ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ 7 ΚΑΤΣΙΚΑΚΙΑ" ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΗΣ ΑΣΩΜΑΤΩΝ (Ασωμάτων 6 Θησείο)

v     2 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΠΕΤΑ-ΛΟΥΔΑ" ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΗΣ ΑΣΩΜΑΤΩΝ (Ασωμάτων 6 Θησείο)

v     2 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΗΣ ΒΡΕΜΗΣ"  ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΗΣ ΑΣΩΜΑΤΩΝ (Ασωμάτων 6 Θησείο)

v     9 ΒΙΒΛΙΑ Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ ΑΠΟ ΕΚΔΟΣΕΙΣ "ΟΡΦΕΑΣ ΑΕ"

v     1 ΣΕΤ ΒΙΒΛΙΩΝ ΧΡΩΜΑΤΙΖΩ ΜΕ ΤΑ LOONEY TUNES AΠΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΑΕ

v     1 ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ "ΜΑΝΤΗ" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου